top of page

CONTROL COMBUSTIBIL

Preia controlul asupra economiei de combustibil, reduce cheltuielile generale și identifică activitatea ineficientă sau anormală:

fuel1.jpg

- Urmăriți consumul de combustibil al vehiculului cu cea mai bună precizie din industrie obținută după calibrarea din mai multe surse.
- Monitorizați consumul de combustibil la diferite intervale de timp.
- Vizualizați instantaneu nivelul real de combustibil din rezervor și vedeți curba de schimbare a nivelului de combustibil.
- Verificați dacă nivelurile de combustibil sunt sincronizate cu locurile de muncă și intervalele planificate. Planificati alimentarile în consecință.

Companiile care au flote mari se confruntă inevitabil cu probleme de gestionare a combustibilului. Și există un motiv temeinic pentru asta: costurile combustibilului reprezintă adesea o parte considerabilă din cheltuielile totale ale flotei. În acest caz, sistemul de monitorizare prin satelit pentru controlul combustibilului este soluția finală pentru optimizarea contului de cheltuieli.
Sistemul de gestionare a combustibilului se bazează pe datele disponibile de pe computerul de la bord sau senzorii de nivel de combustibil post-comercializare, instalați în rezervorul de combustibil al unui vehicul. Datele transferate către sistemul de urmărire permit detectarea furturilor de combustibil sau a arderilor nerezonabil de mari de combustibil, ajutând astfel la găsirea unor modalități de a economisi 15% sau mai mult din costurile combustibilului și de a crește eficiența flotei cu 30% sau mai mult. Conform statisticilor, implementarea sistemului de urmărire a flotei prin satelit pentru controlul combustibilului se amortizeaza în termen de 3-4 luni.

bottom of page