top of page

APLICAȚIE ECODRIVING

Soluție pentru monitorizarea comportamentului la volan:

ECO_Driving.jpg

Eco Driving este o aplicație bazată pe Wialon, care ajută la evaluarea performanțelor șoferului. Soluția evaluează abilitățile de conducere pe baza punctelor de penalizare pentru încălcări precum viteza, accelerarea inutilă, frânarea puternică, accelerația în viraje etc.
 

Senzorii instalați într-un vehicul detectează încălcări. Analiza comportamentului la volan ajută la disciplina și educarea șoferilor. Conducerea profesională și atentă, la rândul său, contribuie la reducerea costurilor cu combustibilul, prelungește durata de viață a vehiculului și îmbunătățește siguranța flotei pentru pasageri și mărfuri.

REDUCEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

Minimizarea manevrelor dure în timpul conducerii, împreună cu viteza optimă de deplasare a vehiculului, permite reducerea costurilor și consumului de combustibil.

SIGURANȚA FLOTEI

Sistemul de monitorizare a comportamentului șoferului contribuie la asigurarea siguranței transportului pentru mărfuri și pasageri, precum și pentru alți utilizatori ai drumurilor. Astfel, condusul ecologic îmbunătățește siguranța rutieră generală.

ECONOMII LA ÎNTREȚINERE

Utilizarea condusului ecologic permite companiilor de transport să își mențină flotele în stare corespunzătoare și să reducă necesitatea reparării.

EFICIENȚA ANGAJATULUI

Sistemul de monitorizare a comportamentului șoferului ajută compania cu informații structurate despre munca angajaților săi. Permite managerilor să detecteze și să educe rapid șoferii ineficienți, să îi identifice pe cei mai buni și să-i recompenseze.

ECOLOGIE

Îmbunătățirea performanțelor și competențelor de conducere reduce consumul de combustibil. Ca urmare, mai puține emisii ajung în atmosferă.

Cum funcționează aplicația Eco Driving

Wialon colectează date de la senzorii instalați în vehicule și le trimite la aplicația Eco Driving.

În Wialon, un utilizator selectează parametrii de evaluare a calității conducerii.

În software-ul de urmărire a șoferului, un utilizator generează rapoarte pe baza informațiilor colectate.

În Wialon, un utilizator alocă și numărul de puncte de penalizare pentru fiecare parametru, formând astfel sistemul de evaluare a calității conducerii.

Aplicația arată evaluarea șoferului, numărul de încălcări, construiește pista pe hartă și aratăunde au fost detectate aceste încălcări.

Un utilizator profită de datele din rapoarte pentru a îmbunătăți abilitățile de conducere ale personalului, facilitând securitatea transportului pentru pasageri și mărfuri.

bottom of page